torsdag 27 maj 2010

Wincenzo 0002

Här kommer en bild på Wince =) Sötnosen!!


Ridbanebygge igång för fullt =)

Hej!! Nu är det fullt upp på Elingbo Gård!! Underbart!

Vi håller på att bygga ut ridbanan för fullt just nu =) Det kommer bli riktigt bra!!

Annars har det varit ganska lugnt den här veckan, Skywalker har vilat sen tävlingarna i Norrköping, det tycker jag att han har behövt! På Tisdag ska vi träna hemma hos Anita Sande på hennes stora gräsbana med massor av "titt"hinder.. Det ska bli såå roligt!! Sen ska han få åka till Bea och få akupunktur på kvällen :)

Olle fortsätter jag att jobba med, och det går framåt hela tiden.. Nu är det inga problem alls att komma upp! Nu ska vi bara få ordning på gas och broms =)

På söndag kommer söta lilla Verner tillbaka =) Det har varit lite tomt utan honom...

Nästa vecka kommer det en försäljningshäst också!! Sen är det fullt i stallet igen. Hästen som kommer har jag haft här hemma förut, det är en jättetrevlig valack som är 10 år.. ska lägga ut en bild på honom så ni får se snyggingen =) Han heter Wincenzo 0002

Det är så roligt att det kommer flera hästar till stallet, så det finns att göra hela tiden!!

Scarlette är kvar på Gurresta, men hon är betäckt och klar med Pessoa VDL.. Hoppas att hon är dräktig efter 18 dygn =)

Nu ska Pelle och jag äta lite ost och kex :)

Kram kram




lördag 22 maj 2010

Felfri hela helgen!!!!!!

Ska göra ett snabbt inlägg nu.. Jag har startat en 1.30 idag och var felfri igen!!

Han hoppade jättebra idag också, kändes en aningen trött, det gjorde att han blev lite "framtung", men det är felfritt som räknas :)

Nu ska vi packa ihop och snart rulla hemåt. Ska avsluta med en fika uppe vid banan först..

Bilder och filmer kommer inom kort...

Kram

fredag 21 maj 2010

Färdigkvalad till Falsterbo!!

Jag är såå lycklig!!!

Har startat 1.30 med Skywalker och va felfri!!!!!! Det innebär att vi är färdigkvalade till Falsterbo, nu ska jag ju inte dit men det är riktigt roligt ändå!! =)

Det var en svår bana idag, men det blev väldigt rytmiskt och bra hela banan runt!!

Han hoppade jättebra idag, och var inte i en enda bom på hela banan! Jag är också riktigt nöjd med min ridning!!

Imorgon blir det 1.30 igen!!

Kram






torsdag 20 maj 2010

Norrköping Horse o Pony Show 2010

Idag har jag startat en 1.20 på morgonen, felfritt =) Jättebra runda, kändes väldigt enkelt! Känns så roligt att ha en så fin häst!!

Imorgon startar jag en 1.30 mitt på dagen ungefär!

Vi har härligt väder idag, 24 grader varmt och strålande sol.. Helt ljuvligt!!

Jag fick en ny ridkavaj av min snälla BROR idag. Det är en röd softshellkavaj från equalityline. Jättesnygg!!!! Tack Kristoffer!!!!!!! Bild ser ni längre ner...

Nu sitter vi här ute i solen ett gäng och har tagit oss ett välförtjänt glas rödvin!! mmmm

Kram kram


måndag 17 maj 2010

Sol!!

Idag har det varit helt underbart väder!!

På morgonen fixade vi stallet och hästarna här hemma! Jag har ridit Olle idag, det är jag riktigt stolt över.. Har skrittat och travat alldeles själv. Han skötte sig jättebra.. Nu ska jag jobba på med honom.. =)

Skywalker har bara gått i hagen idag..

Verner har åkt hem till sin ägare ett par dagar för att kolla upp tänderna, sen kommer han tillbaka och då ska vi jobba vidare med honom!

Nu på kvällen har jag varit och hoppat en häst som jag hjälper till att rida.. Sen har jag också haft lektion för Felicia. Allt har gått jättebra :)

Imorgon är det dax att packa allt igen för att på onsdag åker vi till Norrköping. Det ska bli jätteroligt!!

Det är jag, mamma, Nikkie och Mikaela som åker dit!

Kram

Film från 1.30 på Lördagen i Falun!!

söndag 16 maj 2010

Dalahoppet dag 3






Hej!!

Idag skulle jag ha startat 1.30 med Walle, men jag valde att stryka mig för det regnade och banan var väldigt blöt igen!

Packade och åkte hem istället... Nu ska jag ladda om inför Norrköping!! Åker redan på onsdag eftermiddag =)

Imorgon ska jag åka och hälsa på Zlatan en sväng på dagen, börja ta rätt på alla grejor efter tävlingen, rida Olle och Verner.. Full fart!!

På kvällen ska jag åka iväg och hoppa en annan häst och ha lektion..

Ska försöka lägga ut en film från helgen under kvällen.

Kram

lördag 15 maj 2010

Dalahoppet dag 2

Underbara SKYWALKER!!!!!!!

Hoppade 1.30 idag =) FELFRITT!!!!!!! Superbra runda, han hoppade super...

Ska lägga ut lite bilder imorgon från tävlingen!

Imorgon ska jag starta 1.30 igen... Hoppas han är pigg och fräsch imorgon också!!

Idag har vi haft solsken hela dagen,imorgon ser det desvärre ut att bli regn igen :(
Men vi får hoppas på det bästa!

Kram och God Natt!!

Dalahoppet dag 1

God Kväll!!

Idag har jag haft en kanon dag =) Började med en 1.20 där vi var felfria!! Walle hoppade super!! Han var pigg och glad!

Det har regnat typ hela dagen, så jag bestämde mig sent för att starta 1.30 också, vilket han gjorde väldigt bra... Två nedslag blev det, men han klarade banans största svårigheter med bravur!!! Det avslutades med en trekombination som han gjorde med lätthet, det känns bra!!

Imorgon ryktas det om sol och 20 grader varmt =) HOPPAS det stämmer!!

Startar 1.30 imorgon igen..

Tettes hästar har ocksågått jättebra idag =) GRATTIS!! Vi har såå roligt tillsammans när vi är ute...

Mikaela har varit guld värd... Har inte gjort någonting själv i stort sett!! TACK!!!

Nikkie har skött sig exemplariskt :) Hon har ju hundarna att pussas med ;)

Imorgon kommer Pelle, mamma och pappa... Det ska bli kul!! Förövrigt så han mamma varit såå snäll och köpt tre nya täcken till Walle, jag har köpt ett!! Vad gjorde man utan henne??...

Nedan en bild på Tette och hennes snygga utstyrsel inför dagens 1.40 =) hahaha

Nu är det sov dax!!

Natti Natti <3


torsdag 13 maj 2010

Dalahoppet 2010

Nu är vi på plats i Falun!! Tyvärr så har det regnat hela dagen... Så banan är jätteblöt och tung.. Hoppas på en bra dag imorgon ändå...

Skriver imorgon igen och berättar hur det har gått!!

Kram




tisdag 11 maj 2010

Zlatan såld!!

Halloj!!

Nu har det hänt lite grejor =) Förra tisdagen åkte jag till John Hickey med Zlatan för att visa honom.. Har ju bestämt sen en tid tillbaka för att sälja honom, han är för stor för mig! Jag red lite först och hoppade några språng.. Carro (Johns tjej) ville också testa honom så hon hoppade honom på lite större hinder. Han skötte sig jättebra!! Hoppade super!! När vi var klara så sa John att han skulle gå och ringa ett samtal... Vi lastade in Zlatan i transporten igen. Sen kom John tillbaka och sa att en kille skulle komma och prova honom om 20 min...

Det var riktigt kul att se, Niklas som han heter red honom superbra! Hoppade hinder som låg på 1.50!! Zlatan är faktist bara 6 år, så han gjorde det kanon!!

Och nu en vecka senare är han såld!! Han besiktades utan anmärkning igår och åkte samma dag!! Jag önskar Niklas all lycka med honom!! =)

Nu har jag börjat på med inridningen på ponnyn Verner som jag har hemma.. Han har skött sig bra! Ska jobba med honom lite inspänd för det tycker han inte riktigt om.. Att jag sitter på ryggen bekommer honom inte alls, det är mera bettet i munnen.
Han är en jättetrevlig ponny att hålla på med :)

Olle har jag också börjat med på allvar nu, longerade honom för första gången inspänd idag och det var inga problem alls!! Han börjar nog känna sig riktigt hemma här!!

Skywalker känns superfin =) Han ska tävla fre-sön i Falun på Dalahoppet!! Det ska bli såååå kul!! Mikaela, jag och Nikkie åker upp på torsdag, sen kommer Pelle med mamma o pappa på lördag morgon. Mikaela åker med mamma o pappa hem samma dag och sköter allt här hemma!! Kanon!! Kvar till söndagen blir jag ,Pelle och Nikkie =) Förhoppningsvis blir det fint väder så vi kan grilla ihop med Tette och hennes gäng ;)

Nedan lite bilder... Vi har investerat i en EU-moppe... Pelle har den och åker till jobbet med, sen kommer jag ha den med på tävlingar när jag behöver =) Den är faktist riktigt snygg!! och lätt att köra ;)







lördag 8 maj 2010

Besök hos Hop-Zan och tävling

Vilken härlig dag!! Nu är jag tillbaka efter skadan i foten =) Det har gått riktigt bra idag. Började med en 1.20, där fick vi ett nedslag.. Inte så mycket att säga om mer än att Skywalker var väldigt pigg, istället för att sitta och bromsa så tog jag det som en träningsrunda där han fick lära sig att backa av själv mot hindren, vilket han då inte hann till ett hinder! Så det blev ett skitpet.. Men annars var han superfin!
Sen i 1.30 var vi felfria!!!!!!! Superbra runda, jag är jättenöjd med min ridning!! Hästen hoppade super!! Mamma lämnade in kvalpappret till Falsterbo (trots att jag inte ska åka dit) Men vi fick första påskriften iaf..

Nu är det bara att ladda om för Falun nästa helg!! Det ska bli superkul :)

Vi fick två rosetter idag iallafall... 4 felarna fick också pris i 1.20 =) Jättekul!!

Nedan bilder på Hop-Zan och fina rosetter från idag :)




fredag 7 maj 2010

Tävling imorgon =)

Är på plats hos Tette nu... Imorgon är det tävling på Rocklunda här i Västerås! Skywalker ska starta 1.20 och 1.30. Han har kännts väldigt bra, så jag hoppas det ska gå bra! Jag var på Rocklunda och tränade med honom i måndags på vattengrav och bank, även på två fasta hinder som dom har ute på tävlingsbanan. Det var inga problem alls. Jag vet att deras vatten brukar kunna ställa till problem för hästarna, därför känns det bra att man har tränat innan.

Det ska bli kul att tävla igen, har barit väldigt lugnt sen Gävle då jag gjorde illa mig. Foten känns mycket bättre, men kan fortfarande göra lite ont när jag rider.. Men det är bara att bita ihop..

Kommer att blogga mer imorgon efter tävlingen! Jag har lite roligt att berätta..

Nu är det dax att sova, tidig morgon imorgon..

God natt...